DE MAYAKALENDER

De Mayakalender en 2012 zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Sinds ik in contact ben gekomen met de kennis hiervan, zijn voor mij allerlei zaken in een stroomversnelling gekomen. De betekenis van de zonnezegels en de tonen, mijn kingetal en mijn geboorteteken: witte wind, toon 8, hebben me een dieper inzicht gegeven hoe ik in de wereld en het leven sta en vooral ten opzichte van mijn omgeving. Alle mensen om mij heen weerspiegelen ook iets van mij. De Maya's zeggen niet voor niets: In Lak'ech - Ik ben een andere jij.

De Maya's zagen duizenden jaren geleden al dat er een universele wet is, die zich zowel in de kosmos als hier op aarde doet gelden. Door  mij opnieuw met deze informatie te verbinden, heb ik sneller door waarom bepaalde patronen zich lijken te herhalen en wat bepaalde gebeurtenissen voor effect hebben op mij, maar ook op  mijn omgeving.

Het is een feest geworden om aan de hand van het dagelijkse zonnezegel te zien en te begrijpen wat een dag voor mij in petto heeft.

In de workshop leer je hoe je je eigen kingetal kunt opzoeken en voor een ander, voor elke dag. Zelfs na 2012. Misschien nog meer dan daarvoor. Natuurlijke tijd is onbetaalbaar.

Duur

Individuele begeleiding (hele dag, bijvoorbeeld van 10.00 tot 16.30 uur).

4 avonden met meerdere personen (max. 6)   van 19.30 tot  22.30 uur.

Kosten

Individueel: € 125,-- inclusief werkmap, water, koffie, thee en lunch.

4 daagse:  € 115,-- (bij 2 pers.) inclusief werkmap, water, koffie, thee
75,-- bij 4 en meer pers.