KLANKMASSAGE

Wat is nu zo bijzonder aan een klankmassage?

Klank en trilling zijn twee componenten die al zo lang bestaan als er leven op aarde is. Wij zijn hier ook uit voortgekomen. Elke cel in ons lichaam heeft die trilling nog in zich. Door allerlei oorzaken kan het zijn dat het evenwicht in de cel verstoord is geraakt en we ons minder lekker of ziek voelen.  Door een klankschaal aan te slaan, ontstaan er naast de klank tevens voelbare trillingen die rechtstreeks, zonder tussenkomst of vervorming , het lichaam/de cel ingaan. Door de onvoorwaardelijke aanraking via de klank/trilling krijgt de cel de kans om weer in balans te komen.

Tja, ik vind het niet gek als je je hierna herboren voelt, meer energie hebt, een leeg hoofd, minder last van stress, faalangst of examenvrees, op nieuwe ideeën komt, je afvraagt of deze staat van zijn echt bestaat, kortom een bruisend, nieuw begin naar een beter evenwicht, zowel in lichaam als geest.

Behandeling

Afhankelijk van de klacht, behandel ik zittend of liggend. Ik gebruik een of meerdere klankschalen. Kleding kan worden aangehouden.     

 

 

Duur

Ongeveer een uur.

Kosten

€ 65,-- per uur.